Voorbereidingen - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Bas, Freddy, Eva en Gijs Beute / Van der Ster - WaarBenJij.nu Voorbereidingen - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Bas, Freddy, Eva en Gijs Beute / Van der Ster - WaarBenJij.nu

Voorbereidingen

Door: FreddyBas

Blijf op de hoogte en volg Bas, Freddy, Eva en Gijs

10 Augustus 2011 | Nederland, Groningen

In het treffen van de voorbereidingen voor onze vakantie naar Corsica zit ook een boel voorpret. De hangmat staat ingepakt klaar, onze nieuw opvouwbare (!) bolderkar heeft zijn eerste testrit gehad en morgen gaat ook de skottelbraai in zijn reistas. Het bagagenet hangt al in de Mercedes en die heeft net een beurt gehad. Het plan is om dinsdagochtend 16 augustus richting Livorno te rijden. Woensdagochtend 17 augustus om 08.00 uur gaat de veerboot naar Corsica!

• 12 Augustus 2011 - 13:16

Peter Visser:

Hi FreddyBasEvaGijs. Zeer benieuwd naar jullie reis. Ik opteer voor een fotoverslag. Van dag tot dag. Als dat zou kunnen...

• 12 Augustus 2011 - 14:04

Marga:

De voorpret is altijd leuk, ga heerlijk genieten op Corsica. Goede reis erheen. Fred ik zal hier wel oppassen:-)) en hard werken.
    groet Marga