Corsica! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Bas, Freddy, Eva en Gijs Beute / Van der Ster - WaarBenJij.nu Corsica! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Bas, Freddy, Eva en Gijs Beute / Van der Ster - WaarBenJij.nu

Corsica!

Door: FreddyBas

Blijf op de hoogte en volg Bas, Freddy, Eva en Gijs

17 Augustus 2011 | Frankrijk, Parijs

We hebben pizza in Pisa gegeten, en de scheve toren hebben we gezien! Kleiner dan gedacht en inderdaad erg scheef. S'avonds was er nog een magic show, er bleven maar witte duiven uit die man zijn jas komen en toen op tijd naar bed. Om half zes liep de wekker af en zo stil als mogelijk braken we de tent af. Net voor zessen reden we de camping af voor de laatste 25 km naar Livorno. We waren zeker niet de eersten bij de boot maar ook niet de laatsten. Na een wat chaotische inscheepprocedure, waren we op tijd op het bovendek om 4 ligstoelen te bemachtigen. De reis duurde 4,5 uur en het suffen in de ligstoelen maakte het dragelijk. Om half 1 zetten we voet aal Corsicaanse wal! Over de snelweg (ahum) nog een uurtje zuidwaarts naar Ghinosaccia. Het huisje is sober maar prima, met een heerlijke veranda waarop we dit schrijven. Het zwembad is top en de zee lekker warm. Hier gaan we het wel uit kunnen houden!

• 17 Augustus 2011 - 19:36

Marga:

Bestemming bereikt kijk dat is mooi. Nu de foto nog.

• 18 Augustus 2011 - 02:24

Hans Swart:

Hey vakantiegangers, lekker hoor zo met de boot en pizza eten in Pisa. En nu mooi weer op Corsica? Lijkt me heerlijk, een beetje zwemmen en relaxen. Bedankt voor je reactie op mn blog, is heel leuk zo interactief te zijn en de ervaringen te delen. Heel veel plezier daar en we hebben contact!!

• 19 Augustus 2011 - 01:11

Simon Schiere:

Een heel leuk verhaal. Ook heel keurig netjes dat jullie zo stil de tent afgebroken hebben. Hebben wij in Rome om 04.00 uur wel anders meegemaakt. Niet zo groot die toren. Overigens een Ned. bedrijf heeft ervoor gezorgd heeft dat hij niet verder scheef zakt. Geniet verder van alles. Groet Simon & Marianne