Nieuwe vriendjes voor Eva en Gijs - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Bas, Freddy, Eva en Gijs Beute / Van der Ster - WaarBenJij.nu Nieuwe vriendjes voor Eva en Gijs - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Bas, Freddy, Eva en Gijs Beute / Van der Ster - WaarBenJij.nu

Nieuwe vriendjes voor Eva en Gijs

Door: Freddy

Blijf op de hoogte en volg Bas, Freddy, Eva en Gijs

20 Augustus 2011 | Frankrijk, Parijs

Na de lunch mag ik de 2e helft verslaan. Tsja, wat zal ik zeggen, Corsica is eigenlijk wel helemaal oké, 300 dagen per jaar zon (ik wist 't al, maar nu helemaal, ik ga nooit weer naar Zwitserland!),we zitten hier super relaxed en de keuze is 's middags na de lunch en een potje yatzee, gaan we naar het zwembad of het strand? Alleen jammer dat het Frans is en er zoveel Fransen zitten. Tegenover ons zitten in 3 mobile homes op rij 3 Franse gypsi families. Nou, ik kan je vertellen, die hebben overal lak aan: de muziek gaat op alle momenten keihard en ze staan bovenop de tafel.

Welnu, dan vanmiddag. Bassie bleef lekker in de hangmat in de schaduw en Eva, Gijs, en ik lekker naar het zwembad. Om Eva haar lange haren een beetje antiklit te houden heeft ze als enige een badmuts op. Al snel troffen ze hidde (11) en mick (8) uit Haarlem. De hele middag met hun nieuwe vriendjes gespeeld. Soort skateboys, met name hidde al heel stoer, dus ik houd Eef inde gaten, haha.

Nu lekker op de veranda, fris gedoucht iedereen, en chefkok Bas een avondje vrij af. We gaan lekker uit eten en morgen na de aqua fitness vast een nieuw verhaal. We zijn blij met alle reacties en hopen dat het goed gaat met alle achterblijvers, inclusief onze katten.

• 20 Augustus 2011 - 19:11

Claudia:

Hallo Jeroen en familie,

Heb je verslagnaam van de site van Hans en zoals je wel weet, de mens is nieuwsgierig. Wat heerlijk dat jullie mooi weer hebben. Het was hier vandaag eindelijk eens zonnig en daar hebben we gretig gebruik van gemaakt door lekker te gaan BBQen.
    Wist je overigens dat de scheefste toren van de wereld.... jawel in Bedum staat. Leuk verhaal voor die trotse Italianen als je weer door Pisa komt (kan wel, het is dan toch de terugreis). Morgen ook nog mooi weer, lekker vrij en natuurlijk hardlopen. Ik wens jullie nog een hele fijne vakantie!! Hartelijke groet, Claudia

• 20 Augustus 2011 - 20:47

Saskia:

Hè Jeroen en familie!!

Leuk om te lezen hoe jullie vakantie vieren.
    Oh last van Fransen nou wij zijn na een weekje asociale Duitsers ook weer helemaal vernederlands! Maar we hebben het super gehad hoor!

Geniet er nog maar fan en morgen weer sportief aan de aqua fitnesS ;)

• 21 Augustus 2011 - 07:31

Astrid:

Hoi Frederika,

Inderdaad dus erg mooi weer op Corsica! Dat hebben jullie goed uitgekozen. In Nederland wil het mooie weer maar niet echt doorzetten, alhoewel het weer dit weekend erg z'n best doet.
    Terwijl ik morgen weer hard aan het werk ga (opleidingsbegroting, personeelsmonitor, ken je ze nog?) hoop ik dat jullie genieten van jullie aquafitness en alles wat je daar doet en vooral niet doet (luieren, lezen (ja, mooi boek, hè? Ik heb 'em ondertussen ook gelezen), wijntje, lekker eten, etc. etc.).

Groetjes aan je hele gezin!
    Astrid

• 21 Augustus 2011 - 10:45

Oma Joke:

klinkt allemaal heerlijk mooi dat ze vriendjes hebben.
    twente met 5-1 van heitelan gewonnen.....
    de fc een helft geweldig 2-0 voor maar de tweede helft zomaar weer 2-2 jammer. de derde helft zal ook wel niet zo gezellig geweest zijn.vliegtuig 61 smok