Eindelijk mijn ezel
Door: Eva
Blijf op de hoogte en volg Bas, Freddy, Eva en Gijs
29 Augustus 2011 | Frankrijk, Parijs
We begonnen de dag met een ritje naar het strand.
Gijs dee mee aan beace vollybal mama kreeg wat zin in het spel dus ging mee doen later was het het zelfde met Bassie dus ik dag ik maak een paar leuke foto's.
We waren er alemaal warm van. een zwembad duik was dus wel handig.eten zij onze maag lekker eten en op pad dan maar.we hebben een mooi kerkje gezien met echte stukken van Romeinse muren.we reden door naar het plaatsje aleria.er waren twee leuke winkeltjes ik zelf had al 3 dagen naar een ezel knuffel verlangt en gelukig het winkeltje had een hele mooie die ik moest hebben!ik heb em dus gekocht jey.het winkeltje er naast zat voor Gijs vol met vis spullen.Gijs aleen niks gekocht.Dan had Bassie snel de bbq klaar.lekker eten en dan naar deel 3 van de viswedstrijd.het was donker maar leuk en mooi Bassie wou graag een vissie vangen en ging dus weer tot over de navel in de zee.
Gijs had geen zwembroek aan maar van de kant wierp hij net zo ver.helaas de vissen hadden geen honger dus weer geen vis.nou ja ze vangen in Nederland vast wel weer iets.voor oma joke even heeft de viswinkel in ten boer ook opruiming.we missen veel mensen maar zouden dit weer wel eewig willen houden Xxx aan iedereen
29 Augustus 2011 - 23:36
PeterV:
Weet je wat het is met die vissen? Die hebben een hekel aan buitenlanders, haha.
Voor de vissen hoop ik dat de wedstrijd onbeslist blijft (0-0).
Gefeliciteerd met je ezelknuffel, Eva, en dank voor het prima verhaal.
Dat van het mooie weer, kan ik goed begrijpen. Wij hebben hier de laatste tijd alleen maar regen. Snik, snik.
30 Augustus 2011 - 17:22
Opa Leo En Oma Ria:
Lieve Freddy, Bas, Eva en Gijs,
Drie dagen weg geweest, een muziekreisje naar Utrecht. Was mooi.
Alleen het weer was bar, brrr! Jullie hebben enorm geboft daar op Corsica. We kunnen ons voorstellen dat jullie nog wel een poos zouden willen blijven!! We hebben genoten van al jullie verhalen, en we zijn heel benieuwd naar de ezelknuffel van Eva. Wat jammer dat we het spannende vervolgverhaal van Bas niet hebben kunnen horen; is het niet iets om op te schrijven??
We schrijven ook nog een kleine reactie op het volgende reisverslag!!
Liefs!!