Weer thuis! - Reisverslag uit Sint Annen, Nederland van Bas, Freddy, Eva en Gijs Beute / Van der Ster - WaarBenJij.nu Weer thuis! - Reisverslag uit Sint Annen, Nederland van Bas, Freddy, Eva en Gijs Beute / Van der Ster - WaarBenJij.nu

Weer thuis!

Door: Bas

Blijf op de hoogte en volg Bas, Freddy, Eva en Gijs

02 September 2011 | Nederland, Sint Annen

Woensdagochtend reden we voor tien uur weg bij onze camping, Marina d'Erba Rosso, voor een ritje van een anderhalf uur naar de haven van Bastia. Daar stonden we zo goed als vooraan, dus na de hectische incheck procedure reden we als auto nummer 10 (van de 550 !) de boot op. Prettig want dat verzekerde ons van ligstoelen op het bovendek. Na een zeer relaxte overtocht kwamen we tegen 18.00 uur aan in Livorno, Italie. Via internet hadden we kamers gereserveerd in Saronno, net boven Milaan. (ja u weet wel, van Amaretto di Saronno) Daar kwamen we rond half 10 aan. Het hotel heette Della Rotonda, waarschijnlijk omdat het aan een enorme rotonde ligt :-) Prima kamers en na een rustige nacht op pad voor de laatste etappe. Bij de Zwitsers-Duitse grens vroeg de Duitse douane waar we geweest waren en of we iets aan te geven hadden en dat was dan het spannendste wat er over deze terugreisdag te melden is.

Rond 21.00 uur waren we terug in Sint Annen en was de vakantie echt voorbij!

Dank voor het volgen van onze verslagen en jullie leuke reacties!

Tot volgend jaar!
Freddy, Bas, Eva en Gijs

• 02 September 2011 - 19:10

PeterV:

Ik begrijp dat het bij 0 (nul) vissen gebleven is? Voor de volgende visvakantie raad ik jullie het Garda-meer (Italië) aan. Elin is daar geweest met haar gezin. De tweeling heeft daar heel wat vissen uit het water getrokken. Er was zelfs een grote meerval bij. Dat had wel tot gevolg dat Luc en Patrick niet meer in het diepe durfden uit angst voor de wraak van de meervallen.

P.s. Mogen we de foto's nog op deze plaats verwachten?

• 04 September 2011 - 23:00

PeterV:

Lovely pictures! Thank you very much.

• 07 September 2011 - 06:14

Leo En Ria:

Hoi lieverds,
    Gisteren een reactie geplaatst, maar die is om een of andere reden niet doorgekomen. Dus nu weer geprobeerd. We vinden de foto's heel leuk, en we kunnen ons nu beter voorstellen hoe jullie daar vakantie hebben gevierd. De foto van Eva als volleerd biljarter is geweldig! Het viel ons op dat ze op die foto erg op Freddy lijkt. Jullie mobile home ziet er goed uit, met terrasje ervoor en een oleander ernaast. Leuk hoor!
    Intussen hebben we elkaar gesproken, dus we stoppen met dit schriftelijke berichtje. XX