Weer thuis!
Door: Bas
Blijf op de hoogte en volg Bas, Freddy, Eva en Gijs
02 September 2011 | Nederland, Sint Annen
Rond 21.00 uur waren we terug in Sint Annen en was de vakantie echt voorbij!
Dank voor het volgen van onze verslagen en jullie leuke reacties!
Tot volgend jaar!
Freddy, Bas, Eva en Gijs
02 September 2011 - 19:10
PeterV:
Ik begrijp dat het bij 0 (nul) vissen gebleven is? Voor de volgende visvakantie raad ik jullie het Garda-meer (Italië) aan. Elin is daar geweest met haar gezin. De tweeling heeft daar heel wat vissen uit het water getrokken. Er was zelfs een grote meerval bij. Dat had wel tot gevolg dat Luc en Patrick niet meer in het diepe durfden uit angst voor de wraak van de meervallen.
P.s. Mogen we de foto's nog op deze plaats verwachten?
04 September 2011 - 23:00
PeterV:
Lovely pictures! Thank you very much. -
07 September 2011 - 06:14
Leo En Ria:
Hoi lieverds,
Gisteren een reactie geplaatst, maar die is om een of andere reden niet doorgekomen. Dus nu weer geprobeerd. We vinden de foto's heel leuk, en we kunnen ons nu beter voorstellen hoe jullie daar vakantie hebben gevierd. De foto van Eva als volleerd biljarter is geweldig! Het viel ons op dat ze op die foto erg op Freddy lijkt. Jullie mobile home ziet er goed uit, met terrasje ervoor en een oleander ernaast. Leuk hoor!
Intussen hebben we elkaar gesproken, dus we stoppen met dit schriftelijke berichtje. XX