Dag 8: zondag 5 augustus 2012
Blijf op de hoogte en volg Bas, Freddy, Eva en Gijs
05 Augustus 2012 | Verenigde Staten, Nashville
We hadden een geweldige Amerikaanse lunch met de gebruikelijke calorieën explosie die ik nog eens heb versterkt door gesmolten kaas over mijn frietjes te bestellen. Cheese fries heet dat en ik ben er verzot op. Volgens Freddy zou ik als ik hier zou wonen binnen de kortste keren ook over de 200 kilo wegen. Ik ben heel bang dat ze gelijk heeft dus het is maar goed dat we eind volgende week weer terug naar Nederland gaan.
De rest van de middag vulden we met de redelijk saaie vier uren durende autorit van Memphis naar Nashville. De hoogtepunten waren een onweersbui met steeds twee of drie bliksemflitsen per keer en een prachtige vrachtwagen op een parkeerplaats die uitgebreid op de fot is gezet.
We kwamen veilig in Nashville aan, hebben een “gewoon” hotel/motel in een buitenwijk van Nashville. We gaan lekker vroeg naar bed, morgen gaan we de muziek (en deze keer natuurlijk Country) weer achterna en slapen we weer deep deep down town, deze keer in het Indigo Hotel aan Union street. We verheugen ons daar op. Tot morgen!
06 Augustus 2012 - 10:24
Pap En Mam:
Ha Bas en Freddy,
Hartelijk dank voor jullie verslagen; we vinden het ontzettend leuk om ze te lezen.
Bas, je zou reisjournalist moeten worden.
Pap zegt dat wat de uithangborden betreft, er niets veranderd is in vergelijking met de vijftiger jaren, toen hij af en toe in Amerika kwam met de zeeschepen.
De entree van de dierentuin is de definitie van kitsch!
Jullie zijn er wel helemaal uit, hè, in die andere wereld!
Goede reis weer verder, wees voorzichtig, eet niet teveel,
dikke kus,
pap en mam. -
06 Augustus 2012 - 21:45
Loes :
Wooooow paps,
Ik wist niet dat je zo goed kon schrijven ?!
En ik vind jullie platvisauto echt ''awesome'' .
Heel veel plezier nog daar !
Dikke kus voor jullie allebei ! -
07 Augustus 2012 - 13:21
Tonny:
He toppers,
Fijn dat jullie het leuk hebben en je zo vermaken. Beter dan het rotweer hier.
Veel plezier nog en tot gauw.
Tonny en Paul