Dag 14: zaterdag 11 augustus 2012 - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Bas, Freddy, Eva en Gijs Beute / Van der Ster - WaarBenJij.nu Dag 14: zaterdag 11 augustus 2012 - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Bas, Freddy, Eva en Gijs Beute / Van der Ster - WaarBenJij.nu

Dag 14: zaterdag 11 augustus 2012

Blijf op de hoogte en volg Bas, Freddy, Eva en Gijs

11 Augustus 2012 | Verenigde Staten, Miami Beach

Gelukkig is het weer opgeknapt als we wakker worden. De zon is al lang op en en het is licht tot half bewolkt. De temperatuur is al begonnen aan een spurt richting de 32 graden Celsius. Na een snel ontbijtje aan Ocean Drive huren we dan ook twee strandbedjes bij Boucher Brothers. We brengen de dag door met zonnen en zwemmen in de oceaan. Tussen de middag haal ik even gebakken vis, rijst en gebakken banaan bij een afhaalbalie twee straten van het strand en afgeblust met een Bud Light hebben we een prima lunch op onze “eigen” strandbedjes. Pas om half vijf verlaten we het strand voor een douche in ons hotel.

Op weg naar het hotel komen we voor het eerst Freddy’s Cabrioleeeeeet (lees convertible) tegen. Wij dachten dat ie mogelijk niet verkocht werd in Amerika maar mogelijk vinden zij hem wat te klein. Zie ook de foto.

We slaan onze laatste avond stuk op het terras van Hotel Eva, eten wat bij een Mexicaan op de kop van Ocean Drive waar wij twee lekkere lounge stoelen hebben toegewezen gekregen. Als we terug zijn bij het Impala hotel kletsen we buiten nog even wat met een leuk zwart stel uit Michigan en dan zit Miami er eigenlijk zo goed als op.

Morgenochtend met de shuttle terug naar het vliegveld voor de eerste retour etappe Miami – Philadelphia. En dan, als alles past, 1 uur en 50 minuten later richting Amsterdam.

• 12 Augustus 2012 - 20:45

Marga:

Was weer leuk om jullie te volgen.